آموزش پایتون
مقدمه آموزش پایتون
پایتون یک زبان برنامه نویسی همه منظوره است که در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از سازمان ها و دانشگاه ها قرار گرفته است و پروژه های فراوانی به کمک آن توسعه داده شده است.
پايتون يك زبان برنامه نويسي سطح بالا, مفسري, تعاملي و شي گرا است. پايتون در زمان اجرا توسط مفسر پردازش مي شود و نيازي به كامپايل كردن برنامه قبل از اجراي آن نداريد. زبان هاي برنامه نويسي Perl و PHP مشابه پایتون هستند و نیازی به کامپایل ندارند.
تاریخچه پایتون
خالق این زبان قدرتمند Guido Van Rossum است که فعالیت خود را در مؤسسه ی تحقیقاتی مرکز ریاضیات و علوم کامپیوتری CWI در آمستردام هلند آغاز کرد. و در حال کار کردن روی زبان abc بود و پایتون از این زبان گرفته شده که مشکلات این زبان را حل کند.
وان روسوم اسم پایتون را از روی کارتون مورد علاقش که از شبکه ی BBC با نام Monty Python’s Flying Circus پخش می شد انتخاب کرد.
تا کنون نسخه های زیادی از پایتون ارائه شده که میتوانید از لینک "نسخه های مختلف پایتون" به صورت کامل آنها را مشاهده نمایید.
زبان برنامه نویسی پایتون همیشه جز محبوب ترین زبان های دنیاست و رقابت سختی با جاوا دارد.
وضعیت پایتون در دانشگاه های خارج از کشور مدام در حال پیشرفت است و در حال حاضر تقریبا جایگزین زبان های C و ++C شده است. ولی در ایران هنوز به صورت کامل جا نیوفتاده است .
پایتون یک زبان چند گانه هستش که از گروه زبان های تفضیلی و گروه زبان های سیستمی تشکییل شده است و در واقع این دو ویژگی یعنی "تفضیلی" و "سیستمی"را داراست.
ویژگی های پایتون
در زیر به برخی از ویژگی های پایتون اشاره شده است:
- چندمنظوره
- شی گرا
- سطح بالا
- قابلیت خوانایی و بهره وری بالا
- سادگی در یادگیری
- متن باز بودن
- ایمن بودن
همچنین به برخی از کاربرد های پایتون در زیر اشاره شده است:
- طراحی رابط گرافیکی کاربر ( GUI )
- برنامه نویسی تحت وب
- مباحث آموزشی
- پایگاه داده
- داده کاوی
- شبکه و امنیت
- اسکریپت نویسی
اگر مایلید به صورت کامل با کاربردهایی این زبان آشنا شوید به لینک "کاربردهای پایتون" مراجعه نمایید:
برنامه های پیاده شده توسط پایتون
خیلی از برنامه های قدرتمند با زبان برنامه نویسی پایتون نوشته شده است که می توانید لیستی از این برنامه ها را در زیر مشاهده نمایید:
YouTube و Reddit و Spotify و BitTorrent و Instagram و...
در لینک "برنامه های پیاده شده با پایتون" می توانید لیست کاملی از آنها را مشاهده نمایید.
نسخه ی 2 و 3 پایتون زیاد باهم فرق ندارند فقط بدلیل اینکه بسیاری از نرم افزار هایی که نوشته شده اند بر اساس نسخه ی 2 بوده است تمرکز بیشتر روی نسخه ی 2 است و تا سال 2020 پشتیبانی می شود تا اینکه بتوانند کم کم به نسخه 3 مهاجرت کنند.
آموزش تصویری مطلب بالا (فیلم آموزش مقدماتی پایتون) |
---|
درس شماره 1 (مقدمه آموزش پایتون) زمان فیلم: 12:49 |
خرید و دانلود مستقیم فیلم آموزش مقدماتی پایتون - حجم دانلود 1.55 گیگابایت (کلیک کنید +) |
- نوشته شده توسط سجاد تیموری
- بازدید: 21978