سبد (0)

آموزش برنامه نویسی جاوا

 در این آموزش ها می خواهیم کتاب Java Programming را ترجمه و تفسیر کنیم. سعی می کنیم تا با زبانی ساده، مطالب را بیان کنیم و شرح دهیم. امکان پرسش و پاسخ نیز در بخش نظرات فراهم است.


مقدمه ای درباره ی زبان برنامه نویسی جاوا

زبان جاوا توسط جیمز گاسلینگ ایجاد شد و سپس توسط شرکت سان میکروسیستمز توسعه داده شد و در سال 1995 منتشر شد. آخرین نسخه ی منتشر شده ی جاوا، Java SE8 نام دارد. زبان برنامه نویسی جاوا، از ویژگی های زیر برخوردار است:

  • زبان  جاوا، شیء گرا است.
  • زبان جاوا، مستقل از پلتفرم است.
  • زبان جاوا، ساده و راحت است.
  • زبان جاوا، از امنیت بالایی برخوردار است.
  • زبان جاوا، قابل حمل است. 
  • زبان جاوا، قدرتمند است.

در هر زبان برنامه نویسی، روش خاصی برای نوشتن کدها وجود دارد، که به آن سینتکس گفته می شود. مثلا دستور چاپ یک متن، در زبان های مختلف متفاوت است. هر زبانی تعدادی کلمه ی مخصوص به خود دارد که برای انجام کارها، از آن استفاده می کند. با استفاده از برنامه نویسی، از رایانه می خواهیم تا کارهای دلخواه ما را انجام دهد.

وقتی برنامه ی خود را نوشتیم، از یک برنامه به نام کامپایلر استفاده می کنیم و کدها را به زبان ماشین، یعنی همان صفرها و یک ها تبدیل می کنیم.

نکته:

تفاوت کامپایلر با مفسّر چیست؟ 

 کامپایلر ابتدا تمام کدها را به زبان ماشین تبدیل می کند و سپس آن برنامه را اجرا می کند.

اما مفسّر خط به خط کدها را می خواند و هر خط را که خواند، آن را به زبان ماشین تبدیل می کند و اجرا می کند. 

 بسته به نوع زبان برنامه نویسی شما، از یک کامپایلر یا از یک مفسر استفاده خواهد شد.  بعنوان مثال، ++C یک زبان کامپایلری است اما ویژوال بیسیک یک زبان مفسری است.


هر یک از کامپایلرها و مفسر ها، دارای ویژگی های مختص به خود هستند. مثلا برنامه های کامپایلری، سریع تر از برنامه های مفسری اجرا می شوند. اما توسعه و خطایابی برنامه های مفسری نسبت به برنامه های کامپایلری آسان تر است. 

تمامی محصولات و خدمات این وبسایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
logo-samandehi مجوز نشر دیجیتال از وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت آنلاین -  بانک ملت معرفی بیاموز در شبکه سه