1-آشنایی با انواع المانهای مورد استفاده در GUI 2-آشنایی با نحوه قرارگیری المانها در پنجره طراحی 3-آشنایی با پنجره خصوصیات المان ها 4-آشنایی با محیط کدنویسی GUI 5-معرفی تمامی دستورات ونکات کدنویسی GUI 6-بیان مثال های متعدد وبه کارگیری تمامی المانها 7-معرفی تمامی دستورات غیرمستقیم به کاررفته و...
رابط گرافیکی کاربرGUI(Graphical User Interface)مجموعه برنامه و ابزار گرافیکی می باشد که برنامه نویس با استفاده از آنها طوری برنامه می نویسد که کاربرد آن برای کاربر راحت و آسان باشد, این مدل برنامه نویسی دارای دو بخش است: بخش اول: طراحی رابط گرافیکی بخش دوم: نوشتن برنامه ی m.file برای هر ابزار کاربرد GUI : GUI نوعی رابط کاربری می باشد که به کاربر امکان برقرای ارتباط به صورت گرافیکی و بسیار بهینه شده و قابل فهم و نمایش را نشان می دهد. رابط گرافیکی با استفاده از سمبل ها و تصاویر گرافیکی سعی در ایجاد عناصری با معنی خاص می باشد که کار با کامپیوتر را بسیار راحتتر می کند. قبل از GUI تمامی کاربران کامپیوترها مجبور بودند همه ی دستورات را از طریق متنی انجام دهند که محیط های متنی سخت و وقت گیر است. اما با ایجاد GUI اکثر عناصر در سیستم و حتی سخت افزار ها حالتی ترسیمی و نمایشی پیدا کردند و کاربر میتواند با دستگاه ماوس در محیطی گرافیکی حرکت کرده و عناصر مختلف را انتخاب یا وارد بخش های مختلفی شود. مثلا محیط میز کار یا desktop محیطی آشنا شامل همه عوامل و اشیا گرافیکی می باشد که در حقیقت رابط اصلی کاربر با سیستم است.
GUIهمان طور که برای خیلی از زبانهای برنامه نویسی پایه مثل Basic و c++ قسمتی به نام visual ایجاد شده است ، MATLAB هم ابزاری به نام GUIDE دارد که توسط آن می توان رابط های گرافیکی مثل دکمه ها (PUSH BUTTON )، لیست ها (LIST BOX) ، اسلایدرها( SLIDER) و. . . ایجاد کرد.مثلا فرض کنید شما می خواهید یک نمودار را با قطر های مختلف رنگهای متفاوت و اندازه های گوناگون رسم کنید.با GUIمی توانید تمام دستورات را به اجزای گرافیکی بسپارید تا مثلا با فشار یک دکمه یک نمودار رسم شود و با انتخاب یک گزینه از منوی کشویی فرضا شکل نمودار تغییر کند .
مقدمه و آشنایی با محیطGUIوالمان های موجود
51:57
آشنایی با پنجره خصوصیات المان های معرفی شده
37:20
کار با Push Button و Edit Textدر قالب مثال 1(ساخت ماشین حساب ساده)
09:31
ار با Pop-up MenuوListboxوCheck Boxدر قالب مثال 2و
1:09:3
معرفی ویژگی های المان مهم Axes
44:01
کار با AxesوSliderوRadiobuttonدر قالب مثال 4
32:36
ادامه مثال 4واشکال یابی برنامه
36:54
معرفی دستورات uiputfile و uigetfile وطراحی در محیطMenu Editor
48:01
کار با Menu Editorدر قالب مثال 5
44:39
کار با Menu Editorدر قالب مثال6
37:58
دانلود مستقیم پیش نمایش (فیلم آموزش رابط های گرافیکی در متلب درس اول) - حجم دانلود 19 مگابایت (کلیک کنید +)
دانلود مستقیم پیش نمایش (فیلم آموزش رابط های گرافیکی در متلب درس3) - حجم دانلود 28 مگابایت (کلیک کنید +)
دانلود مستقیم پیش نمایش (فیلم آموزش رابط های گرافیکی در متلب درس 5) - حجم دانلود 17 مگابایت(کلیک کنید +)
مهندس پوریا عامریان، با مدرک کارشناسی مهندسی برق دانشگاه علم وصنعت، یکی از مدرسین سایت بیاموز است. زمینه های پژوهشی و کاری تخصصی ایشان، در حوزه های مختلف برنامه نویسی و GUI متلب است.
توجه: کیفیت این محصول توسط بیـــاموز تضمین شده است. در صورت عدم رضایت شما، ۷۰ درصد مبلغ پرداختی به حساب بانکی شما بازگشت داده میشود.
برای درج دیدگاه، ابتدا باید وارد بیاموز شوید.
در میان شش هزار مطلب آموزشی منتشر شده در بیاموز، جستجو نمایید ...